• Header kosten

Een overzicht van de kosten voor het repareren van uw rolluik

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het repareren van rolluiken. Wij vinden het erg belangrijk om hier vooraf duidelijk en transparant over te zijn! Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

De kosten voor het repareren van een rolluik bestaan meestal uit drie onderdelen: voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Natuurlijk weten wij vooraf ook niet exact hoe lang we precies bezig zullen zijn, of welke onderdelen we allemaal nodig zullen hebben. Maar door vooraf duidelijk alle kosten op een rijtje te zetten scheppen we hopelijk toch alvast wat duidelijkheid! Uiteraard zijn alle kosten inclusief 21% BTW!

Voorrijkosten

Ons magazijn en kantoor zijn in Boskoop, vlakbij Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden en Gouda. Vanaf Boskoop rekenen wij voor iedere klant de volgende voorrijkosten:

 • tot 15 kilometer: gratis
 • tot 35 kilometer: €40,00 incl. BTW
 • tot 65 kilometer: €65,00 incl. BTW
 • meer dan 65 kilometer: op aanvraag


Voor de vier groten steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag) bedragen de voorrijkosten dus €40,00 incl. BTW. Benieuwd wat u aan voorrijkosten betaalt? Neem even contact met ons op en wij rekenen het direct voor u uit!

Vaak heeft de onderhoudsmonteur alle benodigde onderdelen al mee, en kan het rolluik dus in één keer gemaakt worden. Soms moeten er onderdelen besteld worden, bijvoorbeeld een buismotor of een nieuw pantser. Als de onderhoudsmonteur nog een keer langs moet komen rekenen wij geen voorrijkosten voor het tweede bezoek!

Arbeidsloon

De kosten voor de onderhoudsmoteur bedagen €12,00 incl. BTW per kwartier, met een minimum van één uur. U betaalt dus altijd €48,00 en hierna voor elk gewerkt kwartier. Deze kosten zijn inclusief alle benodigde werkmaterialen om het rolluik te bereiken, denk bijvoorbeeld aan steigers, ladders en zelfs hoogwerkers!

Vooral bij grotere rolluiken is het soms noodzakelijk dat de reparatie door twee onderhoudsmonteurs samen wordt uitgevoerd. De kosten voor de tweede onderhoudsmonteur bedragen €7,50 incl. BTW per kwartier, ook met een minimum van één uur. U betaalt voor de tweede onderhoudsmonteur dus altijd €30,00 en hierna voor elk gewerkt kwartier.

Materiaalkosten

De kosten voor de benodigde materialen hangen af van wat er precies kapot is: moeten alleen de ophangveren of het trekkoord vervangen worden of toch de hele buismotor. Elke onderhoudsmonteur heeft van alle onderdelen die in zijn bus liggen een prijslijst, zodat hij tijdens de reparatie precies kan aangeven hoe hoog de materiaalkosten zullen zijn.

Nieuws

 • Nieuwe onderdelen

  Vandaag hebben wij via een nieuwe leverancier een grote hoeveelheid nieuwe on...

  Lees meer
 • Website online

  Onze website is vandaag online gegaan, en wat zijn we trots! Samen met Scroll...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij van Rolluikreparatie Nederland repareren rolluiken, en dat doen wij met een enthousiast team van ervaren medewerkers

  Lees meer
 • Werkzaamheden

  Werkzaamheden

  Niet heel verrassend natuurlijk, maar wij van Rolluikrepartie Nederland repareren rolluiken! Het type, soort, formaat of merk

  Lees meer
 • Kosten

  Kosten

  Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het repareren van rolluiken. Wij vinden het erg belangrijk om hier vooraf duidelijk en

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Rolluikreparatie Nederland voor de mogelijkheden

  Contact opnemen
 • Mirella van der Linde - ‘vakwerk, en nog snel geregeld ook!’

  " De mannen van Rolluikreparatie Nederland hebben de kapotgewaaide lamellen vervangen en de geleiders opnieuw vastgezet."

  Mirella van der Linde - ‘vakwerk, en nog snel geregeld ook!’
 • Edward Pijl - ‘zeer te spreken over de goede service’

  "Mijn vriendin was zeer te spreken over de goede service van de heren."

  Edward Pijl - ‘zeer te spreken over de goede service’